gott nytt år!
DATUM: 2013-12-31 | TID: 17:52:39 | KATEGORI: Allmänt

Idag har jag åkt skoter och grillat korv och så, det var snö blandat regn så ganska blött var det. men det viktigaste var att jag fick ha snö på nyårsafton! Nej nu ska jag våga social, men vi hörs nästa år ;)
åter igen gott nytt år!





♥BÄSTA JULEN EVER!♥
DATUM: 2013-12-27 | TID: 02:53:07 | KATEGORI: Emelie

Jag har ju velat ha en Canon EOS 600 D i evigheter och planerade att köpa den sen efter jag fyllt år i Januari men det blev inte så, igår (25e) när jag firade jul hemma hos pappa så skulle vi öppna paket som vanligt. Stella delade ut paketen sen satte jag igång med att öppna. Dom första 2 paketen jag öppnade va ett minneskort till en kamera och en kamera väska. Då sa Catherine att dom köpte det eftersom jag skulle köpa en kamera senare och att det skulle va bra att ha vilket jag oxå tyckte, sen fortsatte jag. När jag kom till kuverten från Farmor, Kenneth (farbror) och Maria (faster) så förstog jag ju att jag skulle få pengar som alltid, Jag får alltid 500 av både Kenneth och Farmor varje jul och varje födelsedag och Maria för jag kanske 200 av men inte iår... Jag öppnade farmors kuvert och såg en lapp där det stog 500 och jag la ner det igen, samma med kenneths, när jag kom till Marias kuvert blev jag lite fundersam, där låg det nämligen 3 kvitton som var från Stella och Dantes julklappar men jag la ner dom igen och efter det var jag klar.. trodde jag iaf. Pappa försvann och kom tillbaka med ett fyrkantigt, ett avlångt och ett litet paket och sa God Jul Emelie och gav det till mig. Jag fattade ingenting och läste på lappen där det stog: God Jul och Grattis På födelsedagen i förskott önskar Pappa, Catherine, Mamma, Farmor, Kenneth, Maria, Sandra och Pär. Jag öppnade det lilla paketet och då såg jag en fjärrutlösare till en kamera. Då förstog jag vad det var. Jag hade sett ett "paket" på siba där man fick just den kameran jag ville ha + ett stativ och en fjärrutlösare. Jag skyndade mig att öppna det fyrkantiga paketet och det var sant. Jag hade fått min kamera jag tjatat så mycket om! Jag rev upp stativet och var överlycklig, 500 lapparna jag fick av Farmor och Kennet var fejkade men det hade inte jag märkt hehe, dom hade pappa skrivit ut från datorn för att jag skulle märka det och förstå att det var något annorlunda men nej nej varför ska jag lägga märke till sånnt ? ;)  när jag skulle ge all en kram för att säga tack kunde jag inte hålla inne min glädje och brast ut i tårar. Jag vet jag är fjantig men jag blev så otoligt glad! När jag började gråta började även Catherine, Farmor och Stella gråta haha. Satt och skakade när jag öppnade kameralådan och jag hade äntligen slutat gråta men precis då ringde mamma och frågade om jag öppnat paketen än, de va kört.. jag började böla igen.. hahaha då kom pappa och gav mig en kram. Mamma började oxå gråta i telefonen så det blev ett fint gråtkalas ;) Tänkte lägga upp några bilder jag tagit hittills :) Älskar min kamera!!♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är han världens sötaste eller vad!? :'3♥
♥Min ÄlskadeTjockis♥

God jul från mig med!
DATUM: 2013-12-26 | TID: 20:49:25 | KATEGORI: Allmänt

Hej, och god jul i efterskott om man säger så haha ;)
som sagt så är jag hos min mormor och morfar. och jag har inget Internet, men nu har min kompis gett mig deras Wifi kod, så nu kan jag blogga lite. Har haft en jätte bra jul! och fick det jag önskade mig. även om det inte är det viktigaste. nej nu ska jag vara social i stället för att skrika!




-Alva

♥God Jul♥
DATUM: 2013-12-24 | TID: 21:39:56 | KATEGORI: Emelie

Har tyvär ingen bild men jag vill bara önska alla en riktigt god jul! Hoppas ni fått alla ni önskat er haha, har varit hos mormor hela dagen och kom hem för ett tag sen, fick världens sämsta julklappar av mormor hahaha fick 500 förut men räknar inte med det nu, jag fick en dusch tvål med disneyprinsessorna på och en gosedjurs katt.. höll på att börja gapskratta men så elak kan jag ju inte va mot min lilla söta mormor♥ Hon måste ju tro att jag är typ 7 år ;) Ska öppna paketen från mamma strax så skriver senare vad jag fick eller imorgon om jag inte hinner. Ha det bra!
 
-Emelie
 
 
ps. Alva är hos sin mormor i Åre det är därför hon inte bloggat 
 
 

JULLOV!
DATUM: 2013-12-19 | TID: 15:37:27 | KATEGORI: Emelie

Äntligen Jullov! 

Så himla skönt! Så nu ska vi bara slappa och äta köttbullar i 3 veckor haha. Vi började klockan 8 imorse och kollade då på film med klassen, dock hade jag sett filmen förut och det blev väldigt långtråkigt. Sen va det lunch men vi åt bara en macka och tog mjölk sen va det julshowen i aulan, två i min klass va med och dom va jätte duktiga! Mitt i showen delade rektorn ut diplom men jag fick inget men tur är det för jag skulle inte vilja gå upp på scen haha. 
Sen fick vi våra betyg och så slutade vi klockan 12. Jag Alva och Sofie skulle ta bussen till stan för att kolla på VS och äta mat men bussen va full så dom sa att vi fick ta nästa så vi gick en bit och väntade vid en annan busshållsplats, så åkte vi till stan och Alva köpte en VS body splash till mig i Julklapp <3 
Så snäll hon är :3 
Sen åt vi på Coco thai och sen åkte vi hem. Bild på VS kommer senare.
Här är bild från idag 




Kevin Walker & Erik Rapp
DATUM: 2013-12-13 | TID: 00:00:21 | KATEGORI: Emelie

Hej hej! 

Blev ingen skola idag för mitt larm ringde aldrig så vaknade klockan 13! O.O så jag missade lucian som Alva va med i vilket va väldigt synd! Jag och mamma åkte till stallet och sen gjorde vi oss klara för att åka till kupolen och kolla på Kevin och Erik från idol! Alva följde med och vi stog där i kylan och lyssnade när dom sjöng. Dom va grymma båda två! <3 här kommer ett oerhört dåligt kort! Haha 

-Emelie




Allt klart, nu mysa!
DATUM: 2013-12-10 | TID: 15:27:26 | KATEGORI: Alva

Halloj!
Igår gjorde jag det sista provet innan jullovet, så skönt!
Så nu kan man bara slappana av när man kommer hem från skolan!
Och det var precis vad jag gjort sen klockan halv 1, bara legat i sängen och kollat på serier och läst bloggar.
Nyss gick jag ner och gjorde varm choklad och nu ska jag bara fortsätta att mysa!
om 3 dagar är det lucia, om 9 dagar julaslutning och om 14 dagar är det julafton!
Så det är inte långt kvar alls!
Nej nu ska jag fortsätta mysa.
-Alva
 
 

Kaninutställning i Örebro igår
DATUM: 2013-12-08 | TID: 21:00:51 | KATEGORI: Emelie

Hej!
 
La ut ett inlägg igår men det fungerade tydligen inte eftersom det inte finns nått på bloggen :/ Jag var iallafall på kaninuställning med mina hermeliner Apollo fick 94 p,"Eta" fick 92,5 p och Cashew fick 93 p. Jag fick en Junior bokal och en rosett för Apollos 94 p. Efter utställningen åkte vi till den stora gallerinan som var där och gick runt i nån timme. Köpte ett bar vinterskor och en skjorta utan armar, Sen köpte jag och mamma Lady Gagas parfym Fame för den var på special pris :) köpte även två saker på panduro men orka prata om en penna lixom haha.
 
Här kommer bilder! 
 
-Emelie
 
 
 
priser till vnster från igår och dom till höger förra söndagen 
 
 
 
 
 

äntligen snö!
DATUM: 2013-12-05 | TID: 13:32:34 | KATEGORI: Allmänt

nu snöar det och det här snöat på bra mycket oxå, det lär verkligen på tiden att den kom, den kom ju först i typ oktober men försvann lika fort. och det hade ju varit så tråkigt om det inte varit snö på julafton så nu hoppas jag verkligen att den stannar! I eftermiddag åker jag vill sälen, så kommer inte kunna blogga på hela helgen. men vi kanske hörs på söndag. annars ha en bra helg!




-Alva

ny mascara
DATUM: 2013-12-04 | TID: 16:40:29 | KATEGORI: Allmänt




köpte en ny mascara idag, på Lindex för 99:- ja ni ser ju vilken det är, jag har hört mycket bra om den så ska bli kul att testa. -Alva

hunnit med mycket idag!
DATUM: 2013-12-03 | TID: 20:29:54 | KATEGORI: Allmänt

hallå!
I dag slutade jag klockan 11 för sista lektione var inställd. men när jag kom hem hade jag glömt nyckel, men pappa kom hem efter 30 min men han hade oxå glömt nyckel, så vi fick åka till min syster som var kvar på skolan och hämta nyckel. Sen åt vi på Burger King och sedan åkte jag och pappa vill någon sjö och åkte skridskor, det var kul faktiskt. Och nu på kvällen har jag varit på en gymnaseskola för dom hade öppet hus. men ja det var väll typ det.


-Alva

Jag är tillbaka i några dagar! ;)
DATUM: 2013-12-02 | TID: 19:07:19 | KATEGORI: Alva

Halloj!
Nu är jag hema igen, eller ja igentligen kom jag hem igår men jag var så trött så jag orkade inte blogga.
Det har i alla fall vvarit en jätte härlig helg i idre, dock blåste det sjukt mycket i går så man blåste bakåt om man stod stilla!
Var i alla fall en helt vanlig skoldag idag och efter skolan har jag barat pluggat lite och kollat på mobilen och så.
på torsdag åker jag igen och är borta hea helgen, då ska jag åka till sälen.
och det blir nog lite roligare det här lägret för då kommer det små barn oxå som vi ska ha med oss i backen och så.
Här är några bilder från Idre!
 
-Alva