Fynd shopping!
DATUM: 2013-06-30 | TID: 20:58:00 | KATEGORI: Emelie

Hej hej! :)

Idag åkte Alva hem efter att ha sovit över i 3 dagar. Vi sov i en stuga i torsdags, i fredags sov vi hemma hos mig och igår sov vi hemma hos mig igen och då kollade vi på skräckfilmen Mama. Rekommenderar den till alla som gillar monster! Vi skrek som små fjortisar några gånger haha. Idag va vi på kupolen en snabbas och jag fick lite saker av mamma och två par skor då våran katt kissade i mina idag :/ sen gick Alva hem och jag och mamma åkte ut till hästarna. Nu ska jag äta och sen ska jag äntligen få prova mitt nya Sims! (Sims nörd i know) ha det så bra! Kram❤

Förlåt för den superdåliga kvaliteten på bilderna :(


Förlåt, förlåt, förlåt..
DATUM: 2013-06-22 | TID: 12:29:29 | KATEGORI: Alva

Hejsan!
Ja jag lever faktigst.. ;)
Men jag har inte haft nån bloggpepp alls sedan den 14 maj ehehe.. bad me.
och jag har fortfarande ingen inspiration..
Nu har vi sommarlov och allt och då orkar jag inte sitta inne vid datorn..
men nu har jag fått en egen dator så det kan hända att jag bloggar lite mera, men dock kanske det bara kommer ett inlägg på kvällen om det är fint väder.. så jag kanske gör nått tidsinställt eller nått..
 
Igår var det midsommar och i åt mat med farmor och farfar och sedan åkte vi till torsång och fikade och tittade på båtar.
På kvällen fick vi främmande och då grillade vi och spelade kubb och lite mer :)
Det var väll typ jag hade att säga och att jag hoppas att jag får tillbaka min inspiration ;)
Ni får ha en fortsatt bra midsommar så hörs vi!
 
(jag har inga bilder på datorn och jag årkar inte googla efter en bild så ni får vara utan.. ;)
 
-Alva

Summer Style
DATUM: 2013-06-19 | TID: 19:40:42 | KATEGORI: inspiration

summer outfit
 
 
-Emelie♥

LEVIS shorts
DATUM: 2013-06-18 | TID: 16:53:26 | KATEGORI: Emelie

Hej alla!

Värkar inte som att Alva tänker blogga nå mer :/ men jag fortsätter! Den nya mode trenden i sommar är ju LEVIS shorts och min mamma hade ett par gammla LEVIS jeans i garderoben som jag just klippt av :D lite för stora så jag ska nog köpa ett par från tradera imorgon om dom inte blir för dyra ;) här kommer resultatet


Brännbollsturnering
DATUM: 2013-06-12 | TID: 21:00:00 | KATEGORI: Emelie

Hej
 
Idag hade vi brännbollsturnering på våran skola men jag hatar brännboll så jag ville inte va med så jag va hemma och va "sjuk" haha ;) men jag skulle bara ha förstört med mina usla slag endå. Men min klass vann tydligen ;)
så jag har suttit vid datorn och Alva hämtade Athena för ens tund sen och nu ska jag gå och städa mitt rum :/ 
imorgon har vi skolavslutning och jag har inget att ha på mig :( har bara en svart klänning och det är ju inte så sommrigt.. men det får väll bli en begravning då. Aja nu måste jag gå.
 
Ha en bra kväll!
 
Kram Emelie♥
 

Hallå Alva? Bloggen anropar!
DATUM: 2013-06-11 | TID: 15:13:50 | KATEGORI: Emelie

Jag vet inte var Alva tagit vägen... Hon kanske har tröttnat på bloggen. Det är ju inte så många som läser så ibland känns det helt onödigt att skriva nått alls. Som stöd kan ni väll skicka en kommentar om att hon ska fortsätta blogga! :)

Kram Emelie❤


Läste fel
DATUM: 2013-06-11 | TID: 15:09:44 | KATEGORI: Emelie

Hej! Jag har kommit på att jag läst fel! Det av någon på en sida som sa att parfymen hette Own Moment men den heter Our Moment ;) hehe

Sitter just nu och skriver kanin papper som Alva och min lilla syster ska få när dom köper kaninerna ;) sen ska jag och Sofie (och kanske Alva) åka till Långsjön och bada! De är så vart så jag tror jag dör ! ;)

Ha en fortsatt bra Tisdag ! Och har ni sommarlov, NJUT!❤👌


1D Parfym!
DATUM: 2013-06-08 | TID: 02:59:00 | KATEGORI: Emelie

 

One Direction ska sälja en egen parfym, kan det bli bättre!? :D den heter Own Moment och kommer ut i svenska butiker den 9 September iår! Bästa året någonsin! Först var jag på deras första konsert i Sverige, och fick då se mina största förebilder och idoler live, sen släpps deras film 1D3D den 28 Augusti några dagar efter att jag kommer hem från Turkiet och sen kommer en Parfym och förhoppningsvis kommer dom att spela även i Sverige nästa år på deras turné where we are och släpper biljetter iår! I'm so excited! ❤

Kram Emelie


God natt
DATUM: 2013-06-08 | TID: 02:54:00 | KATEGORI: Emelie

Hej här kommer ett nattinlägg! :) varit hemma själv hela kvällen och de har varit sjukt skönt! Synd bara att jag hade ont i huvet så jag orkade inte va med Alva. Jag har näst suttit vid datorn och tvn idag och bara slappat.. Och nu ska jag gå och lägga mig när det är dagsljust ute ;) kom nyss en hare och hoppade förbi på åkern och påtal om det ska jag ge kaninerna mat! Hoppas ni sover gott! :) Kram Emelie

 


Stockholm
DATUM: 2013-06-06 | TID: 15:18:00 | KATEGORI: Emelie

Hej!

Idag åkte jag och min klass till Stockholm eftersom vi har profilen OBL (ord,bild & ljud) vi skulle åka klockan 5:40 på morgonen så vi fick lov att gå upp klockan 4:00 på morgonen och nu är jag så sjukt trött! Jag råkade försova mig så jag hann inte sminka mig och inte fixa håret, jag hann inte packa det jag skulle ha med heller så jag tog det jag kom ihåg just då vilket inte var så mycket ... :/ jag satt upp håret i en hästsvans och sprang ut till parkeringen för att åka med Alva till stationen. Vi åkte till Stockholm och klockan 9:00 gick vi på rundtur på den kungliga operan, sen fick vi se när balettskolan skulle repetera.. Ganska coolt men sjukt ful dans igentligen, och det blev lite rörigt när alla dansade olika! Sen fick vi fritt och vi gick på stan i olika affärer, hittade dock inget att köpa eftersom jag är pank ;) sen skulle vi till Sveriges television! Vi virrade bort oss och gick runt i cirklar och varken kartan eller Sofies gps va förståelig. Vi stannade några gånger och kollade på alla studenter som åkte förbi på lastbilsflaken och vi vinkade till några ;) när vi väl kom till svt så va det en och en halv timme kvar tills vi skulle samlas där så vi träffade några av killarna och sen satt vi på en bänk och väntade. När vi kom in fick vi kolla i olika studios där olika program spelats in, och vet ni? Vi fick gå in i Bolibompa studion!! :D en barndomsdröm som gick i uppfyllelse! Och jag klappade Draken på magen och den va fluffig :3 vi tog lite kort och kollade lite till sen va det slut och vi skulle tillbaka till stationen. Och det gjorde så sjukt ont i fötterna och jag svettades som en isbjörn i Afrika men vi kom dit tillslut. Och nu sitter vi på tåget hem igen, och när jag kommer hem ska jag gå och sova på en gång! Vi träffade även Johan på Bolibompa och sen såg vi Musse och jag tror jag såg han "Göran" från sommar med Göran (jag vet inte vad han heter) sen såg jag Marc Levengood (stavning) men hann inte ta kort på honom.
Nu kommer inlägget vara snett och konstigt men jag fixar det imorgon, förlåt att det blev så långt inlägg men jag hade ju nått att berätta iaf ;)

Ha en bra dag och sov så gott! ❤